Om oss

Vårt mål är att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina finansiella behov. På Låna247.se hittar du information om över 30 lånetjänst. Det är smart att jämföra olika alternativ innan du ansöker om lån – på det sättet kan du spara både tid och pengar.

På vår sida kan du jämföra olika sms-lån och andra konsumentkrediter såsom blancolån och privatlån. Vi är en oberoende jämförelsetjänst och ger inte lån. Du kan ansöka om lån genom att klicka på en av ”Ansök” knapparna på vår startsida eller på någon artikelsida. Det ska leda dig till låneföretagets egen sida. Där kan du läsa mer om lånet och ansöka.

Vi är inte ansvarig att information (om räntor, lånekostnader o.s.v.) på vår sida är alltid korrekt, men vi strävar efter att ge dig så uppdaterad och korrekt information som möjligt. Vänligen kontrollera alla uppgifter på lånegivarens hemsida.

Vi rekommenderar att du inte tar lån, om du inte har någon inkomst eller om du inte är säker att du kan betala lånet tillbaka. Vi rekommenderar också, att du inte betalar lån med ett annat lån. Att ta lån oansvarigt kan resultera i svåra skuldproblem och betalningsanmärkningar.

Låna247.se följer svensk och finländsk lag och sekretesspolicyer.

Företagsinformation

låna247.se ägs och drivs av Suomen Verkkobonus Oy.
Vår adress är Krouvintie 7 A, 90400 Oulu,Finland.
Org.-nr 2539040-4
Kundtjänst: kundservice@låna247.se